MERSİN / GÜLNAR - Dayıcık İlkokulu

Dayıcık İlkokulu

DAYICIK MAHALLESİ GÜLNAR/MERSİN
Vizyon
Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; •Yüce önder Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, •Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, •Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, •Türk Milli Eğitimi´nin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; •Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; •Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI İLKOKULU OLMAKTIR.
Öğretim Şekli :TEKLİ
BAŞLAMA SAATİ: 08.30 BİTİŞ SAATİ: 14.30
SOBA
Lojman
3 - OKULUMUZDA ÜÇ TANE LOJMAN BULUNMAKTADIR.BU LOJMANLARDAN BİR TANESİ OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİMİZ BİR TANESİ SINIF ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN KULLANILMAKTA OLUP BİR TANE BOŞTUR.
2 GÜNE BİR İL MERKEZİNE MİNİBÜS GİTMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
KÖYÜMÜZ GÜLNAR İLE MUT ARASINDA BİR KÖY OLUP KÖYLÜLER RESMİ İŞLER İÇİN GÜLNAR´A,TİCARİ İŞLER İÇİN MUT´A GİDERLER.KÖYDE ELMA,BADEM,ÜZÜM BAHÇELERİ BULUNMAKTADIR.KÖYÜN GEÇİM KAYNAĞI TARIM VE HAYVANCILIKTIR.
İL MERKEZİNE 175 KM UZAKLIKTA,İLÇE MERKEZİNE 35 KM UZAKLIKTADIR.
MASA TENİSİ